Izmenična dieta (vsak drug dan!)

Jejte danes, jutri pa stradajte! Hujšanje vsak drugi dan. Zanimiv koncept hujšanja, ki je manj naporen in omogoča veliko svobodo pri sestavljanju jedilnikov.

 

 

Dieta Best Life

Dieta, zaradi katere je Oprah izgubila 41 kilogramov! 

 

 

Dieta z vodo

Hujšanje s pomočjo hladne vode. Telo porabi kalorije, da hladno vodo segreje na telesno temperaturo. Dnevno je potrebno spiti 8 kozarcev vode.

 

 

Francoska dieta

Pravijo, da se Francozinje nikoli ne zredijo. Da bi pojasnila, zakaj je temu tako, je ena od njih (Mireille Guiliano) o tem celo napisala knjigo. .

 

 

Dieta z glikemičnim indeksom - GI dieta

Hujšanje s pomočjo živil, ki imajo nizek glikemični indeks. Ta živila vplivajo drugače na krvni sladkor in izločanje inzulina.
 

 

 

 

Dieta z vlakninami (Fiber35 Diet)

Ne le, da vam dieta z vlakninami pomaga shujšati, pomaga vam tudi izboljšati vaše zdravje!

 

 

Riževa dieta

Riževa dieta obsega precej oster program prehranjevanja za tiste, ki si želijo izgubiti telesno težo, izboljšati svoje zdravje in preoblikovati življenje.

 

 

Mediteranska dieta

Pri sredozemski dieti gre preprosto za zdrav življenjski način prehranjevanja prebivalcev Sredozemlja, ki je v tej regiji v uporabi že dolga leta.

 

 

Presna dieta (dieta s surovo hrano)

Živa in surova živila naravno vsebujejo encime, ki prebavnemu sistemu lahko učinkovito pomagajo razgraditi hrano in izgorevati nakopičene maščobne celice.

 

 

Dieta z ananasom

Ananas velja za južno sadje z zelo nizko kalorično vrednostjo (okoli 50 kalorij) in visoko vsebnostjo kalija, ki iz telesa pomaga izločati odvečno tekočino.

 

 

3 dnevna dieta z jabolki

Vlaknine v jabolkih zagotovijo občutek sitosti, njegova sladkoba pa zadovolji potrebe po sladkih prigrizkih.

 

 

Dr. Annina dieta v 10 korakih

Ta dieta ni le še ena v vrsti raznovrstnih diet - gre za dieto, ki vas bo naučila, kako narediti spremembe v vašem življenju, ki vam bodo pomagale izboljšati vaše splošno zdravje.

 

 

Dieta z limono

Dodajanje limone v vašo dieto, skupaj z njenim sokom in lupino, spodbuja prebavo in vam pomaga izgubiti vse neželene kilograme.
 

 

 

Hujšanje z zeljno juho

Dieta z zeljno juho predstavlja program za hitro izgubo telesne teže, ki ga je potrebno izvajati v obdobju sedmih dni.
 

 

 

4 dnevna hitra dieta

4 dnevna hitra dieta za hujšanje, s katero lahko v nekaj dneh izgubite 2,5 do 4,5 kilogramov. Temelji na uživanju manj kot 1200 kalorij dnevno.

 

 

Glukomanan dieta

Najbolj učinkovita in najmanj zapletena dieta od vseh. Si predstavljate, da lahko tudi na dieti jeste, kar si želite in kljub temu hujšate?

 

 

 

17 dnevna dieta

Gre za 17-dnevno ciklično dieto z ogljikovimi hidrati, ki jo je oblikoval dr. Mike Moreno. Temelji na zdravem prehranjevanju in samo 17 minutni telesni vadbi vsak dan.

 

 

Dieta z jabolčnim kisom

Hujšanje z jabolčnim kisom je zasnovano na ideji, da uživanje nekaj čajnih žličk jabolčnega kisa pred obroki, zavira apetit in zmanjšuje željo po raznih prigrizkih.

 

 

Hujšanje z luno

Priljubljena dieta za hujšanje, s katero lahko kombinirate tudi druge programe za izgubo telesne teže.

 

 

Bazična dieta

Bazična dieta pomaga pri zakisanosti telesa. Vsebuje velik delež sadja in zelenjave.

 

 

Ketonska dieta

Hujšanje s pomočjo ketonske diete - telo zaradi nizkega vnosa ogljikovih hidratov kot vir energije začne porabljati telesne maščobe.

 

 

 

Trenutno se nahajate: Domov > Diete za hujšanje

 

VSE O HUJŠANJU - PRILJUBLJENE DIETE IZ CELEGA SVETA

 

 

 

 

Diete za hujšanje